CadCam Designer – Vestiging TIELEN

Na een interne opleiding in het vakgebied en de gebruikte softwaretoepassingen wordt je, bijgestaan door een collega, geleidelijk ingeschakeld in het ontwerpen.  Je leert kronen ontwerpen op natuurlijke elementen en implantaten.  Je groeit door naar het ontwerpen van kleine brugjes tot grotere structuren.  Je werkt aan de hand van een dagplanning en overlegt met de collega’s ivm prioritaire werken.  De service aan onze klanten – tandartsen en gespecialiseerde artsen – en een esthetisch topresultaat voor hun patiënten zijn speerpunten bij Pevo.  Je draagt met trots het imago van Pevo uit.

Je hebt een eerste werkervaring achter de rug als CAD designer. Kennis van dentaaltechniek kan je bij ons opdoen, indien je geen ervaring hierin hebt. We rekenen wel op een vlotheid met CAD ontwerpen en een grote zin voor nauwkeurigheid. Je streeft steeds naar een technisch juist en esthetisch geslaagd ontwerp. Je kan werken onder tijdsdruk en bent flexibel om het gevraagde werk af te werken. Naast je technische kennis en vaardigheid hechten we bij Pevo veel belang aan een klantgerichte houding en teamwork.

Wil je mee helpen aan de verdere groei van Pevo en deel uitmaken van een professioneel team, laat het ons dan weten en overtuig ons in je e-mail  naar johan@pevo.be.