Pevo/Kerudent staat klaar voor alle tandartsen en dentaalspecialisten. Voor starters én voor ervaren tandartsen.

Wie ben jij?
  • Startende tandarts
  • Ervaren tandarts

Startende tandartsen

“Hoe kan ik zonder risico praktijkervaring opdoen én meteen hoogwaardige kwaliteit bieden?”

Je hebt de theorie onder de knie. Nu je met je twee voeten in de praktijk staat, komen er onverwachte vragen op je af. Daarom wil je beroep kunnen doen op ervaren specialisten. Zo bespaar je tijd, voorkom je risico’s en bied je elke patiënt een gepaste en hoogwaardige behandeling. Het resultaat? Een rendabele praktijk én een tevreden glimlach bij al je patiënten.

Je lach of je leven.

Ervaren tandartsen en dentaalspecialisten

“Hoe kan ik mijn praktijk maximaal laten renderen in deze tijd van toenemende complexiteit?”

Jij hebt jaren ervaring én tal van tevreden patiënten. En toch komen er regelmatig nieuwe uitdagingen op je af. Ook bij atypische problemen of complexe behandelingen wil je een doordachte en uitgewerkte oplossing. Wanneer er nieuwe methoden of materialen op de markt komen, wil je dat – uiteraard – als eerste weten. Want ons vak blijft evolueren. En dankzij Pevo ben je steeds mee.

Je lach of je leven.

Jouw noden

Meteen correct adviseren

Als starter wil je ondanks beperkte ervaring elke nieuwe vraag correct beantwoorden. Pevo/Kerudent staat steeds voor je klaar en geeft je graag die individuele ondersteuning.

Credibiliteit vanaf de start

Je wil kwalitatieve diensten verlenen om credibiliteit op te bouwen.

Maximaal rendement

Je wil volledig focussen op behandelingen zodat jouw praktijk groeit. Administratie en voorbereidingstijd hou je liefst kort.

Mee zijn met de laatste innovaties

Als starter heb je heel wat dingen aan je hoofd en is er niet altijd tijd voor een aanvullende opleiding. Toch wil je mee zijn met de laatste ontwikkelingen.

Vlot van theorie naar praktijk

Je hebt de theorie onder de knie en die wil je nu in de praktijk brengen. Dat doe je liefst zonder risico’s. Pevo/Kerudent organiseert regelmatig praktijkgerichte workshops.

Uw noden

Altijd up-to-date

Je hebt een bloeiende praktijk en al je aandacht gaat naar het behandelen van patiënten. Opleidingen vragen tijd. En die heb je niet voor handen. Daarom wil je vooral gericht advies en inspiratie over de nieuwe methoden en materialen in de sector.

Maximaal rendement

Je wil volledig focussen op behandelingen zodat jouw praktijk rendabel is. Administratie en voorbereidingstijd hou je liefst kort.

Credibiliteit aanhouden

Een trouw patiëntenbestand onderhouden is een blijvend aandachtspunt. Je wil continu je credibiliteit uitbouwen en versterken.

Atypische behandelingen vlot afwerken

Soms komen er vragen op je af waar je al jaren niet mee in contact kwam. Dat vergt opfrissing. En dan is advies op maat erg welkom.

Wil je jouw patiënten een échte glimlach bezorgen?

Contacteer ons